Den 16 juni i år arrangerades en insamling till förmån för NSMA. Yogacentret Yogaeklanda i Mölndal bjöd in till ett yin yoga-pass; “Yoga utomhus – och gör gott samtidigt”. Istället för en anmälningsavgift fick deltagarna donera en valfri summa som skänktes till NSMA. På passet såldes även varor från NSMA:s webbshop. Utöver detta fick NSMA även in andra donationer från människor som inte kunde komma till passet men som ändå ville hjälpa till.

Sammanlagt donerades en summa på 3500 kronor till NSMA. Fantastiskt!

Roopal Johansson, styrelsemedlem i NSMA, och yogaledaren Milla Krook på Yogaeklanda har tillsammans arrangerat eventet. Roopal och Milla känner varandra genom att Roopal brukar gå på Millas söndagsyoga.

Roopal och Milla vill rikta ett stort tack till alla som kom och gjorde eventet till något betydelsefullt och viktigt – och som skänkte pengar till NSMA. De vill också ge ett extra stort tack till Roopals granne Peter som klippte gräset, DJ-vännen Hindocha som lånade ut musikspelare, Roopals make Christoffer som fotograferade under eventet, Usha som bjöd alla deltagare på en kopp te efter yogapasset.

Roopal är mamma till Cashmira som föddes SMA typ 2. Hon och familjen, pappa Christoffer och storasyster Trisha, bor i Mölndal. Trisha hjälper också till med en egen insamling. Hon har själv gjort pärlband med texten “Cure SMA” som hon säljer i NSMA:s webbshop. Vill du stödja hennes insamling kan du köpa ett arbmand i webbshopen: http://smanatverketsverige.tictail.com/product/p%C3%A4rlarmband-med-texten-cure-sma-eller-nsma.

Till sist vill vi i NSMA rikta ett stort tack till Roopal och Milla för ett fantastiskt insamlingsinitiativ. Tack! Vi vill också tacka alla ni som ställde upp under dagen!

Läs mer: