Det finns många sätt att stödja vårt arbete på. Här har vi listat några alternativ och hoppas du kan hitta något som passar just dig:

Gåvor: Vi tar gärna emot gåvor som kan hjälpa oss i vårt arbete. Alla gåvor räknas – stora som små. Du donerar genom att sätta in pengar på vårt bankgirokonto via Länsförsäkringar eller via tjänsten Swish. Se uppgifter nedan:

  • Bank: Länsförsäkringar / Bankgiro: 524-2128
  • Swish: 123 44 06 823

Webbshop: Köp något fint i vår webbshop. Alla varor i butiken kommer från människor som vill hjälpa oss i vårt arbete.

Varför donera?

Alla gåvor går oavkortat till vår verksamhet. Vårt mål är att genom samarbete med vården medverka till att det finns ett vårdprogram med tydliga riktlinjer för behandling av SMA i Sverige. Med hjälp av era pengar kan vi bygga framtidens vård och kunskapsbas för människor som lever med SMA i Sverige.

Din hjälp behövs! Idag finns ingen information om behandling av SMA på svenska och kunskapen inom vården är väldigt låg. Inte heller finns det något erfaranhetsutbyte mellan landstingen. Det är vi som lever med SMA som måste utbilda vårdpersonalen om vår egen sjukdom och så ska det inte behöva vara. För att förändra detta behövs pengar till forskning, utbildning och information.